Tuesday, January 13, 2009

Blogroll si link exchange

Primul pas care trebuie facut pentru a te asigura ca vei avea cititori pe blog este sa scri articole de calitate. Dupa care , orice blogger incepator trebuie sa-si puna problema mediatizarii , una din cele mai importante metode prin care iti vei face blogul cunoscut este link exchange.Cand trebuie sa inceapa link exchange-ul ? Parerile sunt impartite in aceasta privinta , insa majoritatea bloggerilor cu experienta considera ca trebuie sa ai macar 10 articole care sa dovedeasca.Ce sa dovedeasca? Din articolele cititorii trebuie sa vada ca te atrag subiecte interesante , ca iti pasa despre ce scri , ca se contureaza inceputul unui blog important , si asta deoarece orice blogger isi doreste parteneri importanti.
Unde se poate cere link exchange? Un inceput il reprezinta forumurile de web design , se pot face anunturi ca vrei sa realizezi parteneriat prin blogroll.
Pentru realizarea propriu-zisa a schimbului de link trebuie sa avem in vedere cateva "amanunte".
Nu e indicat ca partenerul nostru sa aibe in blogroll foarte multe linkuri ; ce rost ar mai avea ca linkul nostru sa se aseze intr-o lista de 50, 80 , 100 de linkuri ?
Trebuie sa fi onest si sa oferi aceleasi conditii ca si partenerul , nu-i ascunzi link-ul sau i-l blochezi, asta deja nu mai suna a parteneriat .
Daca iti doresti un blog interesant nu da bine sa ai in blogroll link-uri catre bloguri cu continul slab.
Trebuie incercat sa atragi proiecte similare cu cel pe care-l dezvolti , asta inseamna si dai dovada de realism , doarece e foarte greu de ajuns in blogroll-ul celor foarte cunoscuti in lumea bloggingului , dar nu imposibil.
Calitatea posturilor si seriozitatea bloggerului sunt elemente strict necesare pentru un blog de succes.

No comments: